KBC logo
arrow
contacts icon contacts icon

Връзка с нас

Връзка с нас

phone
0700 1 17 17

Национална линия

international phone
+3592 483 1717

За връзка от чужбина

mail icon
Изпратете запитване

чрез контактната ни форма

kate icon
Попитайте Кейт

Дигитален асистент в ОББ Мобайл

locations widget icon locations widget icon

Клонове и банкомати

Клонове и банкомати

Изберете най-удобния клон или банкомат

Онлайн/Мобайл Онлайн/Мобайл

Онлайн/Мобайл

Онлайн/Мобайл

tariffs widget icon tariffs widget icon

Тарифи и общи условия

rates widget icon rates widget icon

Курсове

Валутни курсове

към 25/04/2025 17:00:17

Касов
Безкасов
Курс продава
1.96100
1.96000
Курс купува
1.94800
1.94900
Фиксинг на БНБ
1.95583
Касов
Безкасов
Курс продава
1.76600
1.76600
Курс купува
1.67800
1.67800
Фиксинг на БНБ
1.72214
Касов
Безкасов
Курс продава
2.35600
2.35600
Курс купува
2.22000
2.22000
Фиксинг на БНБ
2.29262
Касов
Безкасов
Курс продава
2.12100
2.12100
Курс купува
2.02200
2.02200
Фиксинг на БНБ
2.07603
EN

София посрещна Beaujolais Nouveau с ОББ

date

22 ноември 2024

ОББ подкрепи за поредна година едно от най-очакваните събития на любителите на изтънчените вина в България. По стара френска традиция всяка година в третия четвъртък на месец ноември се посреща първото младо вино - Божоле. Това се случи на 19 ноември в резиденция „Бояна“ в София, като организатор на събитието е Френско-българска търговска и индустриална камара (ФБТИК).

По време на официалната част на церемонията, Стефан Делайе, председател на камарата, припомни, че тази вечер 110 страни по цял свят празнуват пристигането на реколта 2024 на виното Божоле.

Приветствия към гостите отправиха и Вицепрезидентът на Република България Илияна Йотова, френският посланик у нас Жоел Мейер и Питър Рубен, кънтри мениджър на KBC Group в България и главен изпълнителен директор на ОББ.

В края на тържествената церемония официалните лица вдигнаха наздравица с вино от първата отворена бутилка Beaujolais Nouveau, а над 1500 души, гости на събитието имаха възможност да се  насладят на уникалния вкус и аромат на тазгодишната реколта.

 

Обратно към всички новини